PREMIER LEAK PODCAST

S03E15 | Ronaldóról, utoljára, idén is

Episode Notes

Manchester United, Cristiano Ronaldo, Unai Emery. Ehhez még a fejemet is frissen borotválva érkeztem felvételre, mert picit ökölbe szorul a kezem ezektől a nevektől. A piros foltok műsor végére enyhülnek a tarkómon, igazából nem akartam jönni, de legalább volt leves! 😣🙏 

Tájmsztemp: 

📌 A Manchester United egy héten belül öt pontot szerzett a Newcastle, Tottenham, Chelsea trió ellen, és ezeken a meccseken hosszabb-rövidebb ideig igazán domináns játékot is láthattunk a Vörös Ördögöktől. Ráadásul emellé a City elleni zakó óta mindössze egy gólt kaptak akcióból. Megérkezett a Ten Hag-féle Manchester United? (13:57) 

📌 Cristiano Ronaldo a világ legjobb játékosa. A világ legjobb játékosa abban, hogy akkor is róla kelljen beszélni, amikor semmi köze nincsen a pályán zajló eseményekhez. Miután a portugál megtagadta a pályára lépést a Tottenham elleni meccsen, az edzője kirakta a keretből a következő rangadóra, de mi lesz a folytatás? Van még visszaút Ronaldo számára a Unitednél, vagy Ten Hagnak most kell megmutatnia, mekkora heréi vannak? (34:33) 

📌 Good Ebening! Miután Steven Gerrard irányítása alatt az egész szezonban teljesen reménytelennek nézett ki az Aston Villa, az egykori liverpooli kapitánynak szednie kellett a sátorfáját. Azóta pedig már az is hivatalossá vált, hogy Unai Emery foglalja el a birminghami csapat kispadját. De min csúszott félre ez a projekt Gerrarddal, és Emery-e a megfelelő megoldás? (50:22)