PREMIER LEAK PODCAST

S02E42 | Ez bizony egy Manchester City extra lett

Episode Notes

Addig poénkodtunk vele, míg végül valósággá vált: tudtunkon kívül csináltunk egy City extrát. Azért itt-ott feltűnik benne más is, de ami úgy néz ki, mint egy kacsa, és még hápog is, az bizony egy kacsa. 🦆

🔥🔥 rakások nem maradtak el, és ezúttal a beköszönés sem tartott 21 percig. Tájmsztemp:

📌 A Real Madrid igazi veszett mókus módjára harapta szét a Manchester City torkát a Bajnokok Ligájában, úgyhogy ez megint egy jó alkalom a narratíva gyártásra Pep Guardiolával kapcsolatban? De valóban hibázott a Manchester City edzője a visszavágó során? És összességében mi értelme van taktikáról beszélni, ha elég a győztes mentalitás? Elég? (09:18)

📌 Jürgen Klopp ugyan elismerte a Tottenham védekezésben tett erőfeszítést, de nem tud azonosulni azzal a futballal, amit Antonio Conte csapata képviselt a Liverpool ellen a hétvégi rangadón. A Spurs valóban nagyon mélyen védekezett, de mik ennek a felfogásnak az előnyei és a hátrányai, összevetve azzal a magasra feltolt védelemmel, amit Klopp is preferál? (38:21)

📌 Még véget sem ért a szezon, de már nyélbe is ütötték a nyár legnagyobb transzferét: Erling Haaland a következő szezontól a Manchester City játékosa lesz, de megérie-e kifizetni érte az állítólagos 213 millió fontos csomagot, és hogyan illesztheti be őt Pep Guardiola sikeresen a rendszerébe? Egyáltalán érdemes-e feltenni ezeket a kérdéseket a következő évtized várhatóan legkiemelkedőbb középcsatárával kapcsolatban? (55:48)