PREMIER LEAK PODCAST

S02E40 | Kiszabadult a mókus

Episode Notes

Próbatétel, eképpen hívjuk az idei 40. felvételünket. Aki ezen túljut az édesanyáink kommentekben történő emlegetése nélkül, az... Real szurkolók? Áh, ti inkább menjetek a friss levegőre! Énszótam. 😁 🤷‍♂️ 

🔥 Forró rakás (06:05) 🔥 és tájmsztemp, két dolog, mi állandó, noh meg az aranyér: 

📌 Megbeszéljük, hogy a Real Madrid hogy nyerte meg a meccset az Ethihadban a Walker és Cancelo nélküli Manchester City ellen. Vaaaagy mégsem??? Mókusörs! (12:48) 

📌 Nemrég az arsenalos extrában még azt találgattuk, hogyan oldja meg Arteta Tierney és Partey pótlását, és bár egy elbaltázott kísérlet erejéig láthattuk Xhakát balhátvédként, de az utóbbi két győztes rangadón már Taveres és Elneny vette át a hiányzók helyét. De emellé hogyan módosította a játékrendszerét a baszk szakember, és sikeres maradhat-e így az Arsenal a szezon végéig? (40:45) 

📌 Thomas Tuchel is megerősítette, hogy Antonio Rüdiger nem hosszabbít szerződést a Chelsea-nél, miközben Christensen és Azpilicueta távozása is a levegőben lóg. Ha mindez megtörténik, akkor a tulajdonosváltásra váró klub egy éven belül veszíti el Tomorit, Guehit, Zoumát, Rüdigert, Christensent és Azpilicuetát is. Hogyan építheti ebben az esetben újra Tuchel a következő szezonban a védelmet, és várható-e akár drasztikusabb, rendszerszintű átalakítás? (55:41)