PREMIER LEAK PODCAST

S02E39 | Full English jóasszony módra

Episode Notes

Mostanában nagyon fura merényleteket követünk el önmagunk ellen, és kora reggel járunk be egy kocsmába angol középcsapatokról beszélgetni. Ennek okán Gabi bemutatta az ultimate nem-műsorvezetést-se: bő egy órából 40 percet képernyőn sem volt, amikor meg igen, akkor reggelit hozott. És még ezt a szöveget is megírta. 🌎🌟

De mielőtt még ránéznénk a táblázat második felére, a Liverpool - Manchester United (03:09) és a Chelsea - Arsenal (14:12) mérkőzésekről ejtettek néhány szót valakik, én nem, meg persze 🔥🔥🔥 is rakták (24:03).    

Tájmsztemp:

📌 A Burnley vezetősége meghozta a szezon eddigi legbizarrabb döntését, és megváltak a csapatot felemelő és évek óta erőn felül a víz felett tartó Sean Dyche-tól. Volt-e már bármiféle értelme néhány mérkőzéssel a szezon vége előtt egy ilyen radikális lépésnek, és egyáltalán mennyire vonható felelősségre Dyche a csapat gyenge szereplése miatt? (30:43)

📌 A Brighton lett az észak-londoni csapatok réme: Graham Potter csapata az Arsenal után a Tottenhamet is saját pályáján verte el, méghozzá mesterien megtervezett védekezéssel. Potter ráadásul az az edző, aki képes akár hétről-hétre is teljesen átvariálni a csapatát, a játékosait pedig rendre különböző szerepkörökben próbálja ki az adott meccs várható kihívásainak megfelelően. Ez vajon kényszer, vagy Potter tényleg így közelíti meg a futballt, és hogyan működne mindez egy topcsapatnál? (52:40)

📌 Minden előzetes várakozással ellentétben a Crystal Palace nemhogy nem esett ki, de arra is jó esély van, hogy a 2013-as feljutásuk óta először zárják pozitív gólkülönbséggel a szezont. Vieira egyrészt teljesen átformálta a csapat játékát, de a támadóbb stílussal együtt képesek gondot okozni a nagyobb csapatoknak is, ahogy azt a Manchester City, az Arsenal, vagy épp a legutóbbi meccsen a Chelsea elleni első félidőben láthattuk az FA-kupában. De kiderült-e már, hogy Vieira valóban jó edző-e? (01:04:54)

És a végére pont meg is éheztünk. A szendvicseket a támogatóinknak köszönjük!🥪👌❤️