PREMIER LEAK PODCAST

S02E32 | Jessevel nagyon Marsch lesz a Leeds

Episode Notes

🔥 Forró rakások 🔥 ezúttal sem maradnak el, ahogyan az érdemi rész sem:

📌 Az utolsó négy meccsen elszenvedett négy vereség és 17 kapott gól után a Leeds Unitednél úgy döntöttek, hogy a klubot felemelő Marcelo Bielsea nélkül próbálják meg kiharcolni a bentmaradást. De valóban jó ötlet-e pont most megválni a liga legerősebb térdeivel rendelkező edzőtől, és megoldást jelenthet-e Jesse Marsch kinevezése?

📌 A múlt héten rendesen elsumákoltuk, de akkor most már magyarázzuk el, hogy mitől lett jó az utolsó tíz meccséből nyolcat megnyerő, és csak egyet elveszítő Arsenal. Változott valami szignifikánsan az Ágyúsok játékában, vagy csak beérett a process?

📌 Anyád! A bírók. Hiába a VAR, ahogy azt várni lehetett, a technológia leginkább a játékvezetők inkompetenciájára hívja fel a figyelmet. Mikel Arteta már korábban sikeresen kérvényezett egy megbeszélést a játékvezetői szervezettel (PGMOL) a csapatát sújtó érdekes döntések miatt, most pedig ugyanennek a szervezetnek kellett bocsánatot kérnie az Evertontól a Manchester City elleni bajnokin elmaradt tizenegyes miatt. És akkor a 40 millió +1 fontos kérdés: mégis mi az oka a játékvezetői inkonzisztenciának, és mit lehet ezzel kezdeni?