PREMIER LEAK PODCAST

S02E31 | Lövészárkok kiásva

Episode Notes

Kezd nagyon is élesedni a helyzet minden fronton a Premier League-ben...

📌 Mivel Antonio Conte egy masterclass keretén belül szépen megfirkálta a Manchester Cityt, a Liverpool pedig az Afrikai Nemzetek Kupája ellenére is tartotta a lépést, most ismét bajnoki versenyfutásról beszélhetünk. De ez most csak a szokásos 3 havi botlása volt a Citynek, vagy van még bennük hibalehetőség? Na és a Liverpoolban benne van, hogy képes szinte hibátlan maradni a szezon végéig?

📌 A bajnoki versenyfutásnál már csak egy izgalmasabb dolog van, a top4-ért folytatott harc: a fivethirtyeight jelenleg az Arsenalt tartja a legesélyesebbnek, őket követi a Tottenham és a Manchester United holtversenyben, a West Ham és a Wolves pedig még ott van mutatóban. Tényleg Artetáék tűnhetnek befutónak, vagy ez csak valamilyen érzéki csalódás?

📌 Gabi legnagyobb örömére több okunk is van beszélni a Newcastle-ről: egyrészt hihetetlen módon 6 bajnoki óta veretlenek és kimásztak a kiesőzónából, ráadásul ezeken a meccseken még pozitív xG-különbséget is tudtak produkálni! Másrészt hamarosan megérkezik a Brightontól Dan Ashworth sportigazgatónak, akinek viszont teljesen más kihívásokkal kell majd szembenéznie, mint a korábbi klubjánál.